Vállalati teljesítménygazdálkodás Nyomtatás Email
2007. szeptember 21.
Az IBCnet megoldásai mindig teljes integrációt biztosítanak a vállalat számára üzleti folyamatainak mûködtetéséhez. Projektjeinkben az iparág legjobb megoldásait felhasználva nyújtunk megoldást a vállalati folyamatok valamennyi területére.

Tervezés -> Végrehajtás -> ElemzésDöntéstámogató informatikai rendszerek kiépítése (Tervezés)
Az IBCnet tervezési megoldásai összekapcsolják a vállalat stratégiai céljait az operatív célokkal. Üzleti tervezõ eszközeink segítségével komplex üzleti terveket és modellek készíthetõk, melyekkel nyomon követheti és ellenõrizheti a tervek megvalósulását akár mutatószámrendszerek kialakításával is.

Web oldal Cognos 8, Cognos Planning, Cognos Metrics Manager

Vállalatirányítási rendszerek (Végrehajtás)
Az IBCnet komplex megoldásai a vállalatirányítás valamennyi területére megoldást nyújtanak. Az IBCnet HyperBrain keretrendszerrel fejlesztett egyedi megoldások  segítségével menedzselhetõvé válik bármely vállalati folyamat a beszerzéstõl a számlázásig. A vállalatirányítási rendszerek testreszabása ma már alapkövetelmény. Az IBCnet egyedi fejlesztésű, - speciális feladatokhoz készített - rendszereit is integrálja a vállalatirányítási szoftverrel, hiszen a hatékony menedzselés csakis valamennyi adatforrás integrálásával oldható meg.

Web oldal HyperBrain, Web, eLearning

Tervezési, monitoring és riporting eszközök (Elemzés)
A fejlõdés biztosítéka az állandó visszacsatolás és ellenõrzés. Az IBCnet monitoring és reporting megoldásai a terv és tényadatok elemzésével segítséget nyújtanak abban, hogy a vállalatok folyamatosan optimalizálhassák a teljesítményüket. Projektjeinkben a legmodernebb vállalati portálmegoldásokban integráljuk ez ellenõrzéshez szükséges valamennyi funkciót.

Web oldal Cognos 8, Cognos Query Stúdió, Cognos Report Stúdió, Cognos Analysis Stúdió, Web

Marketing és kereskedelem támogatása IT eszközökkel
A professzionális kereskedelmi és marketing tevékenység elengedhetetlen kelléke az információtechnológiai támogatás. Az IBCnet eszközei a tervezéstõl az ellenõrzéséig valamennyi kereskedelmi folyamatra kínálnak komplex eszközöket. Értékesítési és kereskedelmi tervek elkészítéséhez a Cognos Planning nyújthat hatékony segítséget, a vevõi kapcsolatok hatékony kezelésének eszköze a HyperBrain segítségével fejlesztett CRM rendszer, a kereskedelmi mutatók monitorozása pedig könnyedén megvalósítható a Cognos Metrics Manager segítségével.

Web oldal  Web, eLearning

Emberi erõforrás gazdálkodást támogató eszközök
Az emberi eroforrás menedzselése a modern vállalatok egyik legnehezebb feladata. Az IBCnet az emberi eroforrás gazdálkodást is a komplex vállalati folyamatok kontextusában vizsgálja. A tudás menedzsment és képzési rendszerek integrálása az emberi eroforrások nyilvántartásával lehetõvé teszik, hogy egyetlen helyen áttekinthetõ módon felmérjük a vállalat munkatársainak "fejében" lévõ tudáshalmaz tényleges potenciálját.

Web oldal eLearning, Metrics Manager

Termelésirányítást támogató eszközök
A termelés irányítása talán a legösszetettebb vállalati folyamat. Legyen szó építõipari vállalatról, távközlési cégrõl, vagy szoftverfejlesztõ vállalkozásról, a hatékony muködés elképzelhetetlen pontos tervezés és irányítás nélkül. Az IBCnet termelésirányítási és projektmenedzsment eszközei lehetõvé teszik, hogy a termelési folyamatok olajozottan illeszkedjenek a vállalat muködésébe. Az IBCnet megoldásaiban a beszerzéstõl a szállításig valamennyi folyamat egyetlen rendszerben kerül implementálásra - beleértve a tervezési és kontrolling rendszert -, így garantálva a megalapozott döntésekhez szükséges információk elérését.

Web oldal Cognos 8

Pénzügyi feladatokat támogató eszközök
Hatékony tervezés és kontrolling. Az IBCnet megoldásiban sosem feledkezik meg a pénzügyi nézõpont fontosságáról. Üzleti tervezõ és jelentéskészítõ eszközeink - összekötve a pénzügyi és könyvelési rendszerekkel - segítenek leképezni a különbözõ mérõszámokat és információkat a döntésekhez szükséges pénzügyi adatokra és mutatószámokra. Megoldásaink lényege, hogy a tervezéstõl az ellenõrzésig valamennyi folyamatnak rendelkezésre álljon a pénzügyi dimenziója is.

Web oldal Cognos 8, Cognos PlanningCognos Metrics Manager, Cognos Analysis Stúdió

Minden ami vállalatirányítás