Termékeink Nyomtatás Email
2007. szeptember 24.
Vállalatirányítás

Az ERP (Enterprice Resource Planning) vállalatirányítási rendszerek bevezetésének célja a vállalati folyamatok integrálása és az integráció révén a működés hatékonyabbá tétele.
A vállalati folyamatok integrálása összetett, komplex feladat. Azt valljuk, hogy a sikeres ERP rendszerek bevezetésének első és talán legfontosabb kritikus sikertényezője a vállalat vezetésének elkötelezettsége a folyamatok integrációja mellett. A második helyen, szintén nem elhanyagolható fontosságú sikertényező a vállalat méretéhez, a feladatok komplexitásához illeszkedő ERP eszköz kiválasztása. A harmadik sikertényező az ERP rendszer bevezetésében résztvevő partner kiválasztása.
A vállalat vezetésének elkötelezettségében - nem, - hiszen ez minden vállalat belső ügye - de a másik két kulcsfontosságú tevékenységben az IBCnet Magyarország szaktudására, tapasztalatára rábízhatja magát.
Mi akkor vagyunk sikeresek, ha az Önök vállalata még sikeresebbé válik!

eLearning

Az eLearning, informatikai technológia-alapú tanulást jelent, mely egy sor tevékenységi formát ötvöz, mint például a web-alapú tanulás, virtuális osztályterem, digitális együttműködés.
A tananyagot elektronikus úton – Internet, intranet, extranet, műhold, interaktív TV, CD-ROM - juttatjuk el a hallgató felé. Ugyanakkor az eLearning szűkebb fogalom, mint a távoktatás, ami magában foglalja a nyomtatott anyagokat és a személyes kapcsolatot is.
Az eLearninghez kapcsolódó fogalom az eTraining, mely az eLearning formán keresztül megvalósuló szervezeti tréningeket jelenti.
Az eLearning, mára elfogadott és dinamikusan fejlődő részévé vált az informatikának, az oktatási és képzési tevékenységeknek.
Az eLearning eszközök hatékony segítséget nyújtanak az ismeretátadáshoz, beleértve a kommunikációs, kollaborációs tevékenységeket és az elsajátított tudás számonkérését.
Termékeinket közép-, nagyvállalatoknak, az oktatás különböző területein tevékenykedő intézményeknek ajánljuk.

Üzleti intelligencia

Az üzleti intelligencia a vállalatnál lévő adathalmazon alapul. Összegyűjtjük, és úgy csoportosítjuk ezeket az adatokat, hogy a mindennapi tevékenységéhez jelentéssel bíró információt tudjunk adni. A riportok és elemzések birtokában jobb üzleti döntéseket lehet hozni. Ez ahhoz is hozzásegít, hogy megérthetők legyenek az üzleti teljesítmény mögött húzódó "Miérteket" is.
Az iparág legszélesebb körű és legteljesebben integrált Üzleti Intelligencia képességét a Cognos termék család nyújtja. A Cognos Üzleti Intelligencia segítségével:
  • Beszámolókat lehet készíteni,
  • Üzleti elemzéseket lehet végezni,
  • Az elemzések eredményét látványos formában lehet vizualizálni,
  • Az üzleti élet minden fontos eseményét monitorozni lehet.

Az általunk forgalmazott termékek teljes felsorolását a baloldani listában láthatja. Válasszon közűlük a részletes leíráshoz.