Multimédiás tanagyag vállalkozóknak az IBCnet segítségével Nyomtatás Email
2009. november 06.
Multimédiás CD-vel járul hozzá a BCE Innovációs Központ vállalkozói ismereti anyagához az IBCnet.
A Budapesti Corvinus Egyetem Innovációs Központ képzési programjának célja a Vajdasági és Kárpátaljai térségben lévő vállalkozások általános vállalkozási ismereteinek bővítése, ezáltal a munkaerő-piaci problémák enyhítése, a vállalkozások versenyképességének növelése. Az ehhez kapcsolódó vállalkozói ismeretek kurzus oktatási anyagából az IBCnet-Magyarország Kft. multimédiás CD-t állít össze, melyen megtekinthetők lesznek a képzés jegyzetei, előadásai. A prezentációk és jegyzetek mellett, a felhasznált illusztrációk, mintákat és példákat tartalmazó dokumentumok, fogalmak, valamint az oktatás során keletkezett hang/video anyagok is elérhetők lesznek.

A kurzuson résztvevők, illetve a multimédiás CD-t áttekintők megismerkednek az Európai Unión belüli vállalkozási lehetőségekkel, a kétoldalú együttműködés lehetőségeivel, az üzleti vállalkozás, cégalapítás, cégműködés, szabadalomvédelem, pályázatírás, pályázati monitoring témaköreivel.

A program elméleti képzését a Budapesti Corvinus Egyetem oktatói végzezték. Az 1000 db multimédiás CD elkészítése során az IBCnet törekszik a platform független, minél szélesebb felhasználói körben alkalmazható megvalósításra.

A tananyagok CourseLab tananyagfejlesztő környezetben készültek.

A BCE Innovációs Központ weboldala

 

 
Következő >