eLearning szolgáltatásaink Nyomtatás Email
2008. augusztus 08.
eLearning tanácsadás
Az eLearning területén is komplex vezetõi megközelítést javaslunk partnereinknek. Vállalatunk eLearning szolgáltatásainak kialakítása során figyelembe kell vennünk a vállalati célokat, szervezeti jellemzõket, pénzügyi és HR vonatkozásokat.

eLearning tanácsadásunk során a következõket vállaljuk: audit, rövid- vagy hosszú távú stratégiai terv, megvalósíthatósági tanulmány, tananyag-fejlesztési módszertan, operatív tervek készítése.

eLearning infrastruktúra
A korszerü elektronikus oktatási szolgáltatások nélkülözhetetlen alapja a megfelelõ tartalomkezelõ rendszer (LMS/LCMS). Segítünk ennek kiválasztásában, mûködési körülményeinek kialakításában, üzemeltetésében.

A következõ rendszerek üzemeltetésében van tapasztalatunk: IntraLearn, Moodle, Ilias, SAP Learning Solution, Oracle iLearning.
  eLektronikus tananyagfejlesztés
Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektronikus tartalmak fejlesztésében, az egyszerû eBook-tól, a multimédiás tananyagokig. Elektronikus oktatáshoz alkalmas tananyagok fejlesztése ma már változatos források kezelését igényli. A digitalizált szövegen és képeken kívül, ilyenek a multimédia kiegészítések, interaktív szimulációk, fogalom-, ajánlott irodalomtár, feladatok, önértékelõ tesztek és vizsgák.

A tartalmak körültekintõ tervezést igényelnek a befogadó oktatási rendszertõl, a célközönség adottságaitól, a rendelkezésre álló erõforrásoktól függõen. Segítünk eldönteni, mikor érdemes szabványos (SCORM) tananyagot készíteni és mikor elegendõ offline XHTML, vagy egyedi formátumokat alkalmazni. A multimédia fejlesztések bizonyos esetekben nagy erõforrásokat igényelnek. Ésszerû tervezéssel, következetes projektvezetéssel, megfelelõ minõségbiztosítási elemek alkalmazásával sikeresen és hatékonyan tudjuk elkészíteni tananyagait.


Kérje ajánlatunkat:

Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

+36 (1) 345-2222
vagy üzenjen Kapcsolattartó oldalunkon keresztül